MoneyButler's

Beste spaarrekening van 2018

De beste spaarrekeningen moeten gepaard gaan met buitengewone klantvoordelen, eerstelijnstechnologie en hoger dan normale financieringskosten, en ze zouden weinig of geen kosten moeten hebben. MoneyButler-medewerkers verbrandden vele uren lang ontleden, contrasteren en beoordelen veel banken en kredietverenigingen. (Sommige zijn medeplichtigen van MoneyButler, wat geen rol speelde in onze beoordelingen.) Onze belangrijkste keuzes zijn eronder, met kanalen om uw resultaten aan te passen.
Aanbevolen producten
 • Brand New Day Spaarrekening

  MoneyButler's Rating: 5/5
  Het geld op uw spaarrekening bij Brand New Day Bank valt onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat het geld op al uw spaarrekening(en) bij Brand New Day samen tot € 100.000 per rekeninghouder wordt gegarandeerd door De Nederlandsche Bank.
  Geschatte maandelijkse kosten:
  -
  Saldo om kosten te vermijden:
  € -
  Tarief controleren:
  0.25%
 • Moneyou Sparen

  MoneyButler's Rating: 5/5
  Sparen is altijd een goed idee. Open je gratis spaarrekening bij Moneyou en begin meteen met sparen. Er is geen minimale inleg, je kunt rekenen op een scherpe rente en stortingen zijn direct rentedragend. Bovendien heb je met de superhandige app altijd en overal toegang tot je spaargeld.
  Geschatte maandelijkse kosten:
  -
  Saldo om kosten te vermijden:
  € -
  Tarief controleren:
  0.20%
 • Leaseplan Bank Flexibel Sparen

  MoneyButler's Rating: 4/5
  Leaseplan Bank Flexibel Sparen biedt vrij opneembaar sparen tegen een relatief hoge rente. De gespaarde rente wordt per maand uitbetaald. Leaseplan Bank valt als Nederlandse bank volledig onder het toezicht van De Nederlandse Bank. Spaargeld op deze rekening is tot 100.000 euro gegarandeerd door de overheid. Op de website van Leaseplan Bank kun je snel een online rekening openen. Er gelden geen beperkende voorwaarden. De rekening is te te beheren via de mobiele telefoon en internet. Je kunt alleen niet naar een bankkantoor. Leaseplan Bank werkt volledig online.
  Geschatte maandelijkse kosten:
  -
  Saldo om kosten te vermijden:
  € -
  Tarief controleren:
  0.25%

MoneyButler's

Onze methodiek

Om de beste records te bepalen, hebben we ongeveer 21 kleinere banken in Nederland onderzocht, en de 3 grote banken, controleren het volume van de kaart, zoeken op internet en verschillende variabelen; de grootste kredietverenigingen in het land, in het licht van winkels en ook brede registratie-eisen; en andere uitstekende en stijgende spelers in het bedrijf. We evalueerden ze op basis van criteria zoals jaarlijkse rentetarieven, minste aanpassingen, kosten, geavanceerde betrokkenheid en technologie en dat is slechts het topje van de ijsberg. Geldgerelateerde stichtingen die worden bestudeerd zijn: ABN Amro, ING Groep, Rabobank, Kleinere banken, Amsterdam Trade Bank, Anadolubank Nederland NV, ASN Bank, Bank Mendes Gans, Bank Nederlandse Gemeenten, BinckBank, bunq, Credit Europe Bank, Demir Halk Bank , Friesland Bank, GarantiBank International NV, GE Artesia Bank, Kempen & Co, Knab, Nederlandse Waterschapsbank, Netherlands Development Finance Company, NIBC Bank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Yapi Kredi Bank Nederland NV,