Wat voor creditcards zijn er?

Begrijp alle soorten kaarten die er zijn

01. Standaardcreditcards

Een hoop verschillende creditcards sloten alles af met een kernbelang

Standaard creditcards worden genoemd als standaard Mastercards in het licht van het feit dat ze eenvoudig zijn of beloningen bieden. Ze zijn bovendien redelijk eenvoudig. Je kunt dit soort creditcard kiezen als je een kaart hebt die niet ingewikkeld is en je niet graag beloningen wilt ontvangen.

Met de standaardcreditcard kunt u een roterend saldo tot een bepaalde kredietbeperking hebben. Krediet wordt uitgegeven wanneer u een aankoop doet en daarna wordt meer krediet toegankelijk gemaakt nadat u een afbetaling hebt verricht. Een fondskrediet is gekoppeld aan opmerkelijke aanpassingen in de richting van de finish van elke maand. Creditcards hebben een basisbetaling die moet worden betaald met een zekere vervaldag om te voorkomen dat straffen op late termijn worden opgelegd.

02. Saldo creditcards overboeken

Hoewel veel Mastercards de capaciteit om aanpassingen te wisselen begeleiden, is een Visa-visumwissel een tarief dat een lage initiële rentevoet op equalisatiebeurzen biedt voor een specifiek tijdsbestek. Als je de kans wilt krijgen dat je een goede deal moet krijgen over een hoge kredietkostenbalans op een huidige kaart, is een equalisatie-uitwisseling een fatsoenlijke aanpak.

De financieringskosten van pariteitswisseling fluctueren - sommige zijn zo laag als 0 procent, maar deze hebben meestal kwalificaties, bijvoorbeeld ten minste twee uitwisselingen per maand. Hoe lager de beperkte tijdsduur (en hoe langer het speciale tijdsbestek) hoe aantrekkelijker de kaart is. Desondanks heb je regelmatig veel krediet nodig om je te kwalificeren.

03. Beloningen creditcards

Op dezelfde manier als de naam laat zien, zijn kaartjes die beloningen zijn die beloningen bieden bij aankopen op creditcard.

Er zijn drie fundamentele soorten beloningskaarten: cashback, focus en reizen. Een paar mensen neigen naar het aanpassingsvermogen van cashback-beloningen, terwijl anderen graag focussen die voor geld of andere aandelen kunnen worden teruggevorderd. Kaarten met reisbeloningen blijven het meest geliefd bij onophoudelijke ontdekkingsreizigers als gevolg van de capaciteit om gratis vluchten, verblijven voor overnachtingen en andere reisvoordelen te krijgen.

04. Studentencreditcards

Understudy Mastercards zijn die welke met name bedoeld zijn voor undergrades, met dien verstande dat deze jeugdige volwassenen regelmatig vrijwel geen financieel record hebben. Een nieuwe Mastercard-kandidaat zou voor het grootste deel een minder veeleisende tijd hebben om een ​​visum voor een understudy te krijgen dan een ander soort Visa .

Understudy Mastercards kan extra livens zoals prijzen of lage leenkosten bij pariteitsuitwisselingen vergezellen, maar dit zijn niet de meest vitale hoogtepunten voor studenten die op zoek zijn naar hun eerste creditcard. Studiebegeleiding moet grotendeels worden geselecteerd op een vierjarige universiteit die toestemming moet krijgen voor een visa-visum.

Voor prepaid-kaarten: laad niet zoveel mogelijk op totdat er meer geld op de kaart is gestapeld.

Pieter De Jong
Image
http://thephantom.org

05. Creditcards

Creditcards hebben geen vooraf bepaald uitgavenpunt van opsluiting en egalisaties moeten over de vereiste fondsen worden gesplitst naar de finish van elke maand. Creditcards hebben gewoonlijk geen terugbetalingskrediet of een minimale afbetaling gezien het feit dat de verevening alle benodigde fondsen moet worden opgemaakt. Late termijnen zijn onderhevig aan kosten, kredietbeperkingen of kaartafschrijvingen afhankelijk van

uw begrip van de kaart.

U heeft vaak een fatsoenlijke reputatie als consument nodig met als einddoel de factuur voor een creditcard.

06. Beveiligde creditcards

Verankerde creditcards zijn een mogelijkheid voor personen die geen overzicht hebben van de terugbetaling van de lening of die hun kredietstatus hebben geschaad. Voor verankerde kaarten moet een beveiligingswinkel op de kaart worden geplaatst. Voor zover mogelijk op een verankerde Visa komt dit normaal overeen met de maat van de winkel die op de kaart is gemaakt, maar het kan meer nu en dan zijn, bijvoorbeeld een opvallende standaard, bijvoorbeeld het in gebreke blijven van op een afbetaling van een woningkrediet . Het is belangrijk dat u, ongeacht of u erop vertrouwt, regelmatig geplande termijnen op uw verankerde creditcard saldo plaatst.

07. Subprime-creditcards

Subprime-creditcards zijn een van de meest opvallende visumartikelen. Deze creditcards zijn bedoeld voor kandidaten die een slecht financieel record hebben en deze kaarten hebben regelmatig hoge leenvergoedingen en -kosten. Hoewel de goedkeuring vaak snel is, ondanks het feit dat degenen met vreselijk krediet, de voorwaarden regelmatig verwarrend zijn. De federale overheid heeft standaarden vastgesteld met betrekking tot de maatstaf van kosten subprime die Visa-dragers kunnen aanrekenen, maar de kaartgarantiefhebbers zoeken vaak naar proviso's en benaderingen om deze richtlijnen te omzeilen.

Ongeacht de lelijkheid van subprime Mastercards blijven een paar klanten de kaarten aanvragen omdat ze ergens anders geen krediet kunnen krijgen. Dit is waar je moet doorgaan op eigen risico.

08. Prepaid-kaarten

Voor prepaid-kaarten moet de kaarthouder contant geld op de kaart storten voordat de kaart kan worden gebruikt. Aankopen worden teruggetrokken uit de pariteit van de kaart. Zoveel mogelijk niet opladen tot het moment waarop meer geld op de kaart wordt gestapeld.

Prepaid cards hebben geen fondskredieten of minimale termijnen omdat de pariteit wordt teruggetrokken uit de winkel die u heeft gemaakt. Prepaid-kaarten zijn net als creditcards, maar maken zich niet aan een financiële administratie. Veel mensen gebruiken ze als een manier om binnen hun bestedingsplan te blijven.

09. Kaarten voor beperkte doeleinden

Beperkte reden Mastercards moeten in bepaalde gebieden worden gebruikt. Beperkte redenkaarten worden gebruikt zoals Mastercards met een basisaflevering en een back-charge. Bewaar creditcards en gas Visa zijn precedenten met een beperkte reden Visa.

10. zakelijke creditcards

Zakelijke visa zijn met name gestructureerd voor zakelijk gebruik. Ze bieden ondernemers een eenvoudige strategie om zakelijke en individuele uitwisselingen onafhankelijk te houden. Er zijn standaard zakelijke creditcards en creditcards toegankelijk.

Niettegenstaande het voor een zakelijk visum, wordt uw eigen record van aflossing van de lening gezien als in het licht van het feit dat de Mastercard backer moet nog steeds rekening houden met een persoon die verantwoordelijk is voor het Mastercard-saldo.


Vond je dit artikel leuk?

Share Article
Social share whatsapp
Image
Pieter De Jong
Financiële specialist

Je zou ook kunnen genieten

Wacht niet langer, schrijf je nu gratis in.

We zullen uw e-mailadres nooit delen