Waar kun je een creditcard aanvragen?

5 stappen om uw creditcard te krijgen

Het vinden van de beste creditcards kan gevaarlijk zijn. We hebben de krachten gebundeld met besturende banken en borgen en hebben het voor u eenvoudig gemaakt om via vele beschikbare creditcards te zoeken. De aanbiedingen met betaalkaarten worden in een classificatie ingedeeld volgens hun voordelen en garant. Vraag een Mastercard aan die bij u past met uw opmerkelijke behoeften. Gebruik het menu om de creditcard te vinden die u moeilijk kunt geloven, maar het is waar voor u of kies uit onze kaartaanbiedingen van onze handlangers hieronder.

1. Ken uw minimum inkomen per maand

Uw minimuminkomen per maand is een van de meest essentiële factoren in de keuze van een creditcardverstrekker om uw aanvraag te ondersteunen. Ondanks het feit dat er een zekere variëteit is die afhankelijk is van de bank waarmee u werkt, worden scores doorgaans gegroepeerd door leenspecialisten als streven:

Begrijp onze score-evaluatie:

300 - 629 Slecht krediet 630 - 689 Gemiddeld krediet 690 - 719 Goed krediet 720 en hoger Uitstekend krediet

De meeste beloningen creditcards vereisen een geweldig of verbazingwekkend krediet. Dus in het geval dat u probeert een fatsoenlijke reputatie als consument bij te houden, is het misschien gerechtvaardigd, ondanks alle moeite om de toepassing uit te stellen tot het moment dat u uw rekeningen in de beste aanvraag krijgt. U kunt dit doen door:

  • Termijnen op tijd maken
  • Uw pariteiten laag houden op bestaande creditcards
  • Ontwijken van nieuwe verplichting

Als optie zou je moeten nadenken over deze geweldige kaarten voor mensen met een slechte reputatie, waardoor je na verloop van tijd beter kunt voldoen aan alle vereisten voor een prijzenkaart. Maak eenvoudig een punt om de kaart capably te gebruiken om het beste te helpen uw krediet vernieuwen.

* Merk op dat er verschillende credit scoring-modellen zijn, met de twee meest onmiskenbare zijn de FICO-score en VantageScore. FICO-scores, gemaakt door Fair Isaac Corp., zijn de scores die meestal worden gebruikt door leenspecialisten bij de afhandeling van tijdelijke keuzes. De VantageScore show werd geproduceerd door de drie opmerkelijke ack. Dit gebeurt in de VS, dus hier in Nederland is misschien anders, dus laten we deze alinea voorlopig vergeten. :)

2. Betaal uw verplichting af

Een volledige 30% van uw FICO-rating wordt bepaald door het bedrag dat u verschuldigd bent. Hoge ladingspasaanpassingen kunnen bijzonder nadelig zijn. Uw kredietgebruiksratio - uw pariteit gedeeld door uw kredietlimiet - zou op elke Visa onder de 30% moeten liggen. Dus als je bijvoorbeeld een kredietlimiet van $ 10.000 hebt, is het voorgeschreven om de verevening onder $ 3000 consistent te houden.

Houd dus uw uitgaven laag op elke kaart, niet meer dan 30% van uw INKOMEN!

U kunt uw gebruik van het kredietprofiel verlagen door een afspraak te maken om een ​​huidige pariteit zo snel weg te schrappen als redelijkerwijs te verwachten was. Overweeg daarnaast dat je elke maand meer dan één keer koopt, zodat je egalisatie consequent omlaag gaat.

»MEER: de beste prepaid cards van MoneyButler

3. Probeer niet de hoofdaanbieding aan te vragen die u ziet

In het geval dat je geen hoog kredietprofiel hebt, zou je kunnen denken dat het moeilijk is om een ​​kaart te krijgen met een enorme beloning en een waardevolle beloningsstructuur. Elke Mastercard-toepassing beëindigt uw kredietwaardigheidsrapport, dus schrijft de MoneyButler ons apparaat voor om een ​​kaart te vinden die geschikt is voor uw typeprofiel voordat u zich aanmeldt. In het geval dat je nog niet zeker bent, bel dan de kaartenteller en krijg wat informatie over de vereisten van een bepaalde kaart.

Specialisten van client-benefits zijn beduidend meer geneigd om beslist te reageren op de kans dat u een charmante uitstraling hebt. Dus lach!

Pieter De Jong
Image
Freepik: jannoon028

4. Neem het grootste deel van uw loon op in de applicatie

Visumaanvragers vereisen dat uw loonniveau overeenkomt met uw verplichting tot loonverhouding, die uw capaciteit om termijnen te bepalen bepaalt. Er zijn twee verschillende manieren om deze verhouding te verlagen: salarisverhoging of reductieverplichting.

»MEER: MoneyButler's beste geldrug visa

Als u buiten het normale werk contant geld aanschaft, neemt u het op in uw aanvraag, zodat een exacte verplichting tot het salarispercentage wordt weergegeven. Hoe het ook zij, verzet u tegen de impuls om uw beloning te overdrijven. Als er een kans is dat een garant ontdekt dat u opzettelijk onjuiste gegevens over uw aanvraag hebt verstrekt, kunt u worden beschuldigd van afpersing op creditcard, die tot maximaal $ 1 miljoen aan boetes en 30 jaar aanhouding verdient. Dit is de wet voor de VS, in Nederland kan dit anders zijn, dus let op wat u als gegevens invoert en ALTIJD de waarheid vertelt.

5. Probeer je niet over te geven

Als je toevallig denkt dat je alles goed hebt gedaan en je aanvraag wordt nog steeds afgewezen, ga dan niet verder. Creditcardgarantiestelsels hebben herevaluatielijnen die u kunt bellen om uw zaak te beargumenteren.

Maak een afspraak voordat je belt. U hebt het voorrecht om de borg te vragen om welke geldige reden u werd geweigerd. Stel een overtuigende bewering ten aanzien van waarom je de kaart nodig hebt en waarom je financieel bekwaam bent. Belangrijker nog, wees aangenaam. Specialisten van client-benefits zijn beduidend meer geneigd om beslist te reageren op de kans dat u een charmante uitstraling hebt. Dus lach!

Nadat u elk van de drie gratis jaarverslagen hebt onderzocht, kunt u de gratis financiële beoordeling en gratis kredietrapportgegevens van MoneyButler, die week na week worden vernieuwd, gebruiken om consistent te controleren.

Je kunt ook een minder veeleisende tijd hebben om je te laten instemmen met een verankerde Mastercard, die een geldwinkel gebruikt die je bij goedkeuring hebt gemaakt om je profieluitbreiding te "beveiligen". De absoluut best verankerde kaarten bieden geldbeloningen, aanpasbare winkelbedragen en de mogelijkheid om naar een niet-gebonden kaart te gaan (en uw winkel te herstellen).

Het grootste probleem

Ontkend worden voor een creditcard schaadt - zowel mentaal als wat betreft de impact op uw financiële beoordeling.

Dat is de reden waarom het eenvoudig is om uw financiële status te begrijpen voordat u uw volgende kaart aanvraagt, en de beste kaart te kiezen om te solliciteren afhankelijk van die gegevens.

»MEER: controleer op voorafbetaalde kaarten, ze zijn altijd beschikbaar.

Zorg er daarnaast voor dat u precieze gegevens bij de sollicitatieprocedure verstrekt en dat u uzelf verdedigt als u niet meteen wordt goedgekeurd.


Vond je dit artikel leuk?

Share Article
Social share whatsapp
Image
Pieter De Jong
Financiële specialist

Je zou ook kunnen genieten

Wacht niet langer, schrijf je nu gratis in.

We zullen uw e-mailadres nooit delen