Creditcard beloningen in resorts?

Lees meer over het gebruik van creditcards in 3 bekende vakantieresorts

In Nederland maakt iedereen meerdere malen per week gebruik van hun pinpas. Maar wist je dat dit best een uniek fenomeen is? Over de grens heen werken de meeste landen – en dus ook vakantieoorden – met creditcards. Een creditcard wordt soms ook wel een kredietkaart genoemd. Het idee is van een creditcard is dat je aankopen kunt doen, die je pas achteraf hoeft te betalen, in tegenstelling tot je normale pinpas. Als je op vakantie gaat is een creditcard dus hartstikke handig, veel landen en ook resorts maken er gebruik van. Sommige vakantieoorden bieden beloningen voor hun klanten met creditcard. Hieronder lees je over 3 van deze creditcard resorts.

Dan kunnen we je MoneyButler verder helpen.

Savannah Kate
Image
Credits: @BusinessInsider

Hilton Honors

Als je graag in hotels overnacht, zit je met een Hilton Honors creditcard gebakken. Door je Hilton Honors dagelijks te gebruiken – van boodschappen doen tot het betalen van je telefoonrekening – spaar je punten op. Deze punten kan je vervolgens inzetten voor beloningsnachten en meer. Deze hotels bevinden zich door heel Europa, dus je kan overal van deze creditcardbeloning genieten.

Disneyland Parijs

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan genieten in Disneyland. Eén van de samenwerkingen van Disneyland, is met Mastercard. Houders van een Mastercard kunnen genieten van veel unieke voordelen, speciaal voor hun kopers. Hiermee maak je tal van onvergetelijke – en onbetaalbare – herinneringen tijdens je verblijf in dit sprookjesland.

Conrad resorts

Een ander resort waar je je gespaarde creditcard punten kunt uitgeven, is Conrad Hotels & Resorts. Met maar 29 resorts in 22 landen, is dit in vergelijking een zeer kleine keten. Desalniettemin is Conrad resorts uitermate luxe en kan je hier alles vinden wat je hart begeert. Van je kussensloop tot aan een uitgebreide gymzaal, overal is aan gedacht. Voorbeelden van Conrad resorts zijn die in de Malediven of St. James in Londen.

Meer weten?

Met een creditcard kan je dus bonussen sparen die je kan inzetten bij allerlei leuke resorts en hotels. Ben je nieuwsgierig geworden naar creditcard rewards, maar heb je advies nodig over welke creditcard het beste bij jouw levensstijl past? Dan kunnen we je MoneyButler verder helpen. Je bent altijd vrij om contact met ons op te nemen.


Vond je dit artikel leuk?

Share Article
Social share whatsapp
Image
Savannah Kate
Financiële specialist

Je zou ook kunnen genieten

Wacht niet langer, schrijf je nu gratis in.

We zullen uw e-mailadres nooit delen