Beste creditcards van 2018

Controleer de belangrijkste verschillen tussen creditcards en hoe ze u kunnen helpen bij uw dagelijkse routine

Welke betaalkaart is ideaal? In werkelijkheid is er geen schatting voor alle kaarten; de beste creditcard voor u hangt af van uw eigen behoeften, behoeften en manier van leven. Van geld terug en meedoen aan beloningen tot extravagantie-voordelen, reisprijzen en de hemel is de limiet vanaf daar, onze specialisten hebben duizenden kaarten onderzocht om de overwinnaar in elke klasse te beperken. Onderzoek onze beste keuzes van onze handlangers en vind de beste Visa voor jou.

Welke factoren te overwegen bij het kiezen van de beste creditcard

Wanneer u klaar bent voor een andere creditcard, moet u eerst herkennen welk type voor u ideaal is. Met de juiste kaart kun je elk jaar verschillende euro's verwerven, je tegoed opbouwen of ongebruikelijke reisvoordelen waarderen. Hier zijn 8 dingen om jezelf af te vragen of je de beste kaart wilt kiezen.

Bij MoneyButler.com hebben we een groot aantal lange perioden van onderzoek verzameld om u in staat te stellen de beste creditcards te vinden in een paar verschillende klassen.

Pieter De Jong
Image
Creditcards in a table image: shutterstock.com
 • Wil je krediet opbouwen?
 • De meeste creditcards, inclusief kaarten voor goedgekeurde klanten, stellen u in staat krediet te verzamelen. Hoe dan ook, neem contact op met de garantsteller van de kaart om ervoor te zorgen dat ze uw kredietwaardigheid melden bij de 3 belangrijke kredietafdelingen.

 • Veel rente en kosten betalen?
 • Een balansoverdrachtkaart helpt de scherpe randen van creditcardschuld weg te nemen, hoewel u nog steeds het saldo moet betalen voordat de APR-aanbieding van 0% eindigt.

 • Het betalen van een aanzienlijke mate van intriges en uitgaven?
 • Een egalisatie-uitwisselingskaart helpt de scherpe kanten van de visumplicht weg te nemen, ondanks het feit dat u ondanks alles aan de pariteit moet voldoen voordat de APR-aanbieding voor 0% eindigt.

 • Krediet niet de beste?
 • Kaarten voor klanten met een vreselijke of dunne bevestiging kunnen hiervoor helpen.

 • Bereid om je uitgaven strategisch te maken?
 • Twee of drie kaarten bieden driemaandelijkse lessen van 5% geld terug, zoals classificaties als winkels voor thuisverbetering, kortingsclubs en Amazon.com. Zet alles in om elk kwartaal te besteden aan het omzetten van lessen.

 • Bijzondere classificaties die u vaak gebruikt?
 • Een paar kaarten, bijvoorbeeld de Amex Blue Cash-kaarten, bieden het hele jaar door verbeterde prijzen voor categorieën als gas en stapelgoederen.

 • Moet u het gebruiken en over het hoofd zien?
 • Voor degenen onder ons die liever onze shopping-beloningen niet in overweging nemen, vergoeden sommige kaarten voor beweging en cashback een niveau-tarief voor alle uitgaven.

 • Reis je je ding af?
 • Als je de kans hebt dat je van plan bent om regelmatig (of zelfs af en toe) te reizen, betaal je een paar kaarten voor algemene reizen en eetgelegenheden. Tariefkaarten met niveau tarief zijn bovendien toegankelijk.

 • Heb je een geliefd merk?
 • Geef aan wat er nodig is met een kaart die mijlen weergeeft voor het gebruik van uw merk of vliegtuigmerk.

De creditcards in uw portemonnee zijn waarschijnlijk de meest noodzakelijke geldgerelateerde apparaten gedurende uw hele leven. Misschien ben je op zoek naar de ideale pariteitswisselkaart. Of aan de andere kant zou u op zoek kunnen gaan naar het juiste aanbod voor een reiskaart. Wat de reden ook is, de beste kaart voor u staat klaar. Bij MoneyButler.com hebben we een groot aantal lange perioden van onderzoek verzameld om u in staat te stellen de beste creditcards te vinden in een paar verschillende klassen.

We zien bovendien dat er niet één beste kaart is voor alle evenementen; verschillende personen hebben verschillende vereisten bij verschillende gelegenheden en de kaart die u op de markt gebruikt, is niet echt de kaart die u zou moeten gebruiken om vliegtickets te boeken. Met nieuwe Mastercards die voortdurend op de markt komen en zo vaak mogelijk transformeren, is het misschien heel moeilijk om je hoofd te vouwen over de toegankelijke alternatieven. We zijn er bovenop voor u. Controleer deze pagina routinematig op de meest recente gegevens over de beste visa en hoe ze contrasteren met het veld - we vernieuwen deze consistent!

Image
Image
Image
Image
€36,50 kosten per jaar €16,50 kosten per jaar €22,42 kosten per jaar €17,40 kosten per jaar
Bestedingslimiet per maand:
€2.500
Bestedingslimiet per maand:
€2.500
Bestedingslimiet per maand:
€2.500
Bestedingslimiet per maand:
€5.000
Actie: €50 Actie: Nee Actie: Wereldwijd punten sparen voor Bijenkorf shoptegoed Actie: Nee
MoneyButler's Beoordeling:4.25/5 MoneyButler's Beoordeling:4/5 MoneyButler's Beoordeling:3.5/5 MoneyButler's Beoordeling:5/5
Selecteer dit Selecteer dit Selecteer dit Selecteer dit
Op zoek naar meer opties voor credit cards? Ga het controleren ›

Vond je dit artikel leuk?

Share Article
Social share whatsapp
Image
Pieter De Jong
Financiële specialist

Je zou ook kunnen genieten

Wacht niet langer, schrijf je nu gratis in.

We zullen uw e-mailadres nooit delen